Érd info

Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

Széchenyi Pihenőkártya:

A K&H SZÉP kártya; MKB SZÉP kártya; OTP SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat.

A munkáltatók Széchenyi Pihenőkártyán, annak három alszámláján biztosíthatnak munkavállalóik számára béren kívüli juttatásokat szálláshelyhez, vendéglátáshoz és a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok formájában.  Az OTP SZÉP kártyával a kártyabirtokosok saját és családjuk teljes üdülését, étkezését és kikapcsolódását fedezhetik, hiszen egy kártya segítségével költhetik el a szálláshely, vendéglátás és a szabadidő utalványkereteiket is. Szálláshely-szolgáltatásra mindhárom alszámla felhasználható.

A kártyabirtokosok a szálláshely alszámlát szállásszolgáltatásra és belföldi utazásszervezési szolgáltatásra, a vendéglátás alszámlát éttermi és mozgó vendéglátás keretein belül melegétkezésre, közétkeztetésre, szállás-szolgáltatásra, a szabadidő alszámlát kulturális programokra, sport és wellness tevékenységekre, fürdőkre és élményparkokra egyaránt fel tudják használni.

  • Szálláshely alszámla kizárólag szálláshely igénybevételére használható fel, vagy előre összeállított utazási csomagokra. Értéke: 225.000 Ft/év.
  • Vendéglátás alszámla melegkonyhás vendéglátóhelyeken – ide értve a munkahelyi étkeztetést és közétkeztetést is –, valamint szállás-szolgáltatásra használható fel. Értéke: 150.000 Ft/év.
  • Szabadidő  alszámla humán-egészségügyi ellátásra, előadó-művészetre, múzeumi tevékenységre, növény-, állatkert és természetvédelmi terület látogatására, vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység igénybevételére, máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység igénybevételére, fizikai közérzetet javító szolgáltatásra, testedzési szolgáltatásra, egyéb sporttevékenységre (verseny- és lovaglóistállók tevékenysége), belvízi személyszállításra, egyéb foglalásra (idegenvezetés), szállás-szolgáltatásra használható fel. Értéke: 75.000 Ft/év.

2012-től éves szinten 450.000 Ft adható munkavállalónként SZÉP kártyárakedvezményes adózással(119%-os adóalapon 10 % EHO + 16% SZJA, összesen 30,94%).

A 2011. évben SZÉP kártyán biztosított juttatást a 2012. évtől a szálláshely utalványszámlán kell nyilvántartani, szállás és belföldi utazásszervezési szolgáltatásokra lehet felhasználni. A munkáltató által feltöltött kártya azonnal felhasználható, az éves keret az utalás évét követő év december 31. napjáig érvényes. A fizetés során pontosan az igénybevett szolgáltatás értékének megfelelő összeget vonja le a szolgáltató.

otpszepkartya.jpg 

OTP Széchenyi Pihenőkártya – OTP SZÉP kártya elfogadóhelyek Érden:

 

 

 

kh_szepkartya.gif

K&H Széchenyi Pihenőkártya – K&H SZÉP kártya elfogadóhelyek Érden:

 

 

 

szepkartyamkb.jpg

MKB Széchenyi Pihenőkártya – MKB SZÉP kártya elfogadóhelyek Érden:

 

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 303
Heti: 583
Havi: 6 951
Össz.: 2 307 210

Látogatottság növelés
Oldal: Széchenyi Pihenő Kártya
Érd info - © 2008 - 2024 - erd.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »