Érd info

Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

M7 lehajtó építése:

A beruházó tájékoztatása alapján a június 8-ai héten megkezdődik az autópálya-felhajtó átépítéséhez a terület-előkészítése.

lehjajto_agak_lezarasa.jpg

A felhajtó átépítésével párhuzamosan megkezdődik a Magyar Telekom optikai hálózatának átépítése az Iparos út északi szakaszán a Shell töltőállomás térségében, valamint a Törökbálinti út torkolatában, ahol lokális útszűkületre kell számítani. Természetesen a kivitelező a munkálatokat összehangolja a Bajcsy-Zsilinszky úti csatornaépítés ütemtervével.

Június közepétől a beruházó ütemezése szerint megkezdődnek a közműkiváltások a Sóskúti út 1, 3 és 5-ös számú házak előtt, így a Sóskúti úton szintén lokális útszűkületre kell számítani.

idoszakos_forg_korl_erden_1.jpg

A hónap vége felé kerül sor a Hegesztő utca átépítésére, ami miatt a Bem téren az óvoda melletti utca zsákutca lesz a Sóskúti út felől. Az Aszfaltozó utca egyirányú lesz a Gépész utcától a Hegesztő utcáig, a Hegesztő utca pedig az Aszfaltozó utcától a Sóskúti útig. Az Aszfaltozó utca 30m hosszú szakaszát a Hegesztő utcától az Iparos utcai buszfordulóig lezárják. A következő ütemben az Aszfaltozó utca zsákutca lesz a Gépész utca felől a Hegesztő utcáig, ill. a Hegesztő utcába nem az Aszfaltozó utca felől, hanem a Bem József tér felől lehet behajtani. A közműkiváltásokat folyamatosan végzi az érintett útszakaszon a kivitelező.

Szeptemberig egyirányúsítják az Iparos úti aluljárót a Kádár utcától a Kárpitos utcáig a városközpont felé, ezért a Parkváros Északi részének irányában a Szövő utcán vagy a Fűtő utcán keresztül lehet közlekedni. Az autóbusz közlekedést tekintve várhatóan július 1-jétől az előbb említett Iparos út egyirányúsírása miatt a 732. számú helyi autóbusz-körjárat körbejárási menetiránya ideiglenesen megfordul.

Július elején kezdik az autópálya-csomópont átépítését, ami azt jelenti, hogy az Érd-Budapest és a Budapest-Érd forgalmi irányokat folyamatosan biztosítják, lezárják viszont a közforgalom elől az M7 autópálya Érdről Balaton felé vezető, valamint a Balatontól Érd felé vezető csomóponti ágakat.  Azok, akik szeretnének felhajtani a Balaton felé ill. lehajtani a Balaton felől azok a tárnoki le és felhajtót  vehetik igénybe. A terelő utak kitáblázását a kivitelező biztosítja.

A beruházó tájékoztatása szerint a lezárás műszakilag elkerülhetetlen, az időtartamát a kivitelező igyekszik a lehető legrövidebb időszakra korlátozni. A cikk további térképekkel....

Forrás: ÉrdMost

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 303
Heti: 614
Havi: 6 982
Össz.: 2 307 241

Látogatottság növelés
Oldal: Az érdi M7-es lehajtó átépítése
Érd info - © 2008 - 2024 - erd.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »