Érd info

Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

Érd Kiváló Diákja Emlékérem:

 

Az Érd Kiváló Diákja Emlékérem adományozásával az önkormányzat elismerését fejezi ki az érdi általános és középiskolákban, valamint alapfokú művészetoktatási intézményben tanuló azon diákjainak, akik nemzetközi, valamint minisztérium által kiírt és támogatott országos, több megyére kiterjedő, illetve megyei versenyen kiemelkedő eredményt értek el, s ezzel hozzájárultak Érd Megyei Jogú Város hírnevének öregbítéséhez.

Az emlékérem azoknak a diákoknak adományozható, akik nemzetközi versenyen 1-20., országos versenyen 1-10., megyei versenyen és alapfokú művészetoktatási intézmény regionális versenyein 1-3. helyezést értek el.

Az Érd Kiváló Diákja Emlékérem egy 4,3 cm átmérőjű bronzérem, melyen Érd Kiváló Diákja felirat és a Tudás Fája, valamint a Halhatatlanság Fája művészi ábrázolásban látható. Az emlékérmet  Eőry Emil szobrászművész készíti. A díjazottak az emlékérem mellé az adományozást igazoló oklevelet, a felkészítő pedagógusok névre szóló emléklapot kapnak. Amennyiben a kitüntetésben közösség részesül, a közösség minden tagja emlékérmet és névre szóló oklevelet kap.

Az általános iskolában, középiskolában és alapfokú művészetoktatási intézményben Érden tanuló diák egy-egy alkalommal kaphat díjat. A díjak átadására decemberben ebből  az alkalomból rendezett ünnepségen kerül sor.

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 295
Heti: 36
Havi: 6 253
Össz.: 2 322 067

Látogatottság növelés
Oldal: ÉRD KIVÁLÓ DIÁKJA EMLÉKÉREM
Érd info - © 2008 - 2024 - erd.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »